Menu
Městys Rataje nad Sázavou
Rataje nad Sázavou

Školka

Adresa:

Mateřská škola
Nám. Míru 11
285 07 Rataje nad Sázavou

Kontakty:

  • tel.: 327 322 176
  • ředitelka: MŠ Zdeňka Fröhlichová
  • učitelka MŠ: Radka Heřmánková
  • Pracovní doba: 7.00 - 15.00 hod.

Vážení rodiče,

z důvodu mimořádných opatření je změna při zápisu do MŠ na školní rok 2020/21.

Vyplněné dokumenty zašlete poštou na adresu MŠ Rataje nad Sázavou, Náměstí Míru 11, 285 07 Rataje nad Sázavou do 6. 5. 2020 (Žádost o přijetí, Přihláška, evidenční list) Místo potvrzení od lékaře, přiložte čestné prohlášení o řádném očkování a kopii očkovacího průkazu a rodného listu.

Registrační číslo dítěte obdržíte formou SMS

Případné informace na tel. čísle 724832331


Zápis do MŠ Rataje nad Sázavou

na školní rok 2020/21 se uskuteční dne  06. 05. 2020 v budově MŠ od 12:30 do 16:00 hodin.

  • S sebou: Rodný list dítěte, Občanský průkaz zákonného zástupce

GDPR

Informace o zpracování osobních údajů

  • Správce údajů: Mateřská škola Rataje nad Sázavou

Kontakty na správce najdete mestys/skolka/

Jaká je odpovědnost správce?

Jako správce mateřské školy jsme odpovědni za veškerá zpracování Vašich osobních údajů v rámci některé agendy  ve školce.Dále vyřizujeme Vaše žádosti (např. o opravu, výmaz, o informaci o Vašich osobních údajích), námitky, a poskytujemeVám informace o tom, jak a proč s vašimi osobními údaji nakládáme.

O řádné nakládání s osobními údaji se stará také pověřenec.

 Kontakt na pověřence pro ochranu osobních údajů:

K čemu je mi pověřenec?

Na pověřence se také můžete obracet s jakýmikoliv dotazy, podněty a požadavky na uplatnění Vašich práv, které se týkají přímo Vašich osobních údajů používaných v rámci některé agendy  ve školce, a to zejména, pokud se nechcete obrátit přímo na zástupce školky.

Pověřenec Vaše dotazy, požadavky a podnětyodborně vyhodnotí, předá správci spolu s doporučením, jak je řešit, případně vám poskytne základní informace a konzultaci. Je vázaný mlčenlivostí a dodržuje důvěrnost i o stížnostech[1]. Odpovědný za vyřízení Vašich dotazů, podnětů, námitek a požadavkůje však výhradně samotný správce.

Jaká jsou Vaše práva?

Pokud Vaše osobní údaje používáme v rámci nějaké agendy ve školce (odborně řečeno –naše školka je zpracovává jako správce), máte právo:

  1. Dotázat se, zda se zpracovávají, a žádat jejich kopii (export)(podrobněji čl. 15 Obecného nařízení EU o ochraně osobních údajů č. 2016/679, dále používáme zkratku ON). V případě, že Váš požadavek na poskytnutí těchto informací bude zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený, zejména opakovaný v krátké době, můžeme požadovat úhradu přiměřených nákladů podle Sazebníku úhrad viz níže. Zjevně bezdůvodný nebo nepřiměřený požadavek můžeme též odmítnout.

  2. Požadovat opravu svých osobních údajů, pokud jsou nepřesné, požadovat jejich vymazání, pokud se zpracovávajíneoprávněně, a požadovat, abychom jejich zpracování omezili (podrobněji čl. 16, 17 a 18 ON).

  3. Dále v případech, kdy zpracování probíhá proto, že tím plníme náš úkol ve veřejném zájmu nebo při výkonu veřejné moci, kterým jsme pověřeni (čl. 6 odst. 1 písm. e) ON), anebo kvůli našemu oprávněnému zájmu (čl. 6 odst. 1 písm. f) ON), máte právo podat proti tomuto zpracování tzv. námitku (podrobněji čl. 21 ON).

  4. Dále máte právo se o zpracování svých osobních údajů dozvědět informace, vztahující se k jednotlivým agendám („účelům zpracování“). Jejich obecný přehled zveřejňujeme níže.  Obecný přehled k jednotlivým agendám

  5. Pokud je zpracování Vašich osobních údajů založeno na tom, že jste nám k němu udělili souhlas (čl. 6 odst. 1 písm. anebo čl. 9 odst. 2 písm. a ON), máte právotento souhlas kdykoli odvolat. Souhlas odvoláte tak, že na adresu zs.ratajens@seznam.cz zašlete zprávu, v níž uvedete, o jaký souhlas jde a že ho odvoláváte. Totéž můžete zaslat i listinnou zásilkou na naši adresu, uvedenou na začátku tohoto textu, anebo osobně.

  6. Ve Vašich dotazech, podnětech a požadavcích ke svým osobním údajům se musíte identifikovat a uvést na sebe kontakt, protože zpravidla budeme muset nejprve ověřit Vaši totožnost. Vyřízení urychlíte, pokud se na nás obrátíte způsobem prokazujícím Vaši totožnost, jako je datová schránka, e‑mail s uznávaným elektronickým podpisem anebo listinné podání s ověřeným podpisem, případně se do školky dostavíte osobně s průkazem totožnosti.

  7. Pokud nebudete spokojeni s vyřízením dotazu, požadavku nebo podnětu správcem, máte právo podat stížnostÚřadu pro ochranu osobních údajů. Předtím je ale vždy vhodné projednat problém s pověřencem.Jeho úkolem je především právě dohlížet na to, zda s Vašimi údaji pracujeme řádně a neporušujemeVaše práva.

Městys

Mobilní aplikace

mobilní aplikaceAktuální informace v mobilní aplikaci zdarma ke stažení:

google-play-downloadapp-store-download

Informace e-mailem

Novinky e-mailem

Anketa

Hlasujte kliknutím na jednu z možností